ЗА КОМПАНИЯТА

MEDIX PROFESSIONAL е специализирана серия продукти за професионалните нужди на всеки модерен бизнес. Тя е създадена изцяло, за да отговори на предизвикателствата за висока хигиена в професионалната среда и местата за отдих и почивка. Сред продуктите ще откриете както тясно специализирани препарати, професионална серия биоцидни продукти, така и такива с мултифункционално приложение. Всички те са произведени с висококачествени суровини и материали от водещи световни доставчици за идеално чиста и хигиенична среда. MEDIX PROFESSIONAL е в съответствие с всички европейски регламенти, българското законодателство и контролни органи.

Серията е базирана на 25 години доказан опит и задълбочени лабораторни изследвания в сферата на битовата химия. Освен безкомпромисно качество и иновативни формули, MEDIX PROFESSIONAL Ви предлага персонални консултации и нагледни демонстрации за действието и силата на всеки продукт. Провеждаме стриктен контрол върху всички етапи на производствения процес – от входящия анализ на суровините и материалите, до производството на крайния продукт и процедурите по поддръжка на хигиена и безопасност. Безкомпромисното отношение на компанията и нейния стриктен механизъм за самопроверка на качеството на продуктите й се гарантира с престижни международни одити и сертификати.

Независимо дали става дума за офис, хотел, ресторант, медицинско заведение или индустриална площ, MEDIX PROFESSIONAL осигурява безупречна хигиена и чистота в точното време и място.

СЕРТИФИКАТИ И КАЧЕСТВО

МЕКСОН ООД подлага на стриктен контрол всички етапи на производствения процес – от входящия контрол и анализа на суровините и материалите до производството на крайния продукт и процедурите по поддръжка на хигиената. Безкомпромисното отношение на компанията и ефективният ѝ механизъм за самопроверка и усъвършенстване, гарантират постоянно и високо качество и безопасност на продуктите.

МЕКСОН ООД притежава сертификат ISO 9001:2008 за интегрирана система за управление на качеството, както и GFSI Global Markets Standart Basic Level, които гарантират постоянното подобряване на предлаганите продукти в отговор на високите изискванията на своите клиенти. МЕКСОН ООД е сертифицирана от организацията TÜV NORD.

Производственият процес интегрира биоразградими съставки и компанията активно защитава разделното събиране на отпадъци и рециклирането. Дейността на фирмата напълно отговаря на директивите на ЕС, както и на изискванията на Министерството на здравеопазването и Министерството на околната среда и водите.

ИНОВАЦИИ

Следвайки иновациите и последните постижения и нововъведения в битовата химия в световен мащаб, МЕКСОН ООД насочва изследователската си дейност към създаване на ефективни и модерни продукти, които да отговарят на актуалните пазарни потребности. Задълбочените проучвания и инвестиции в технология и оборудване, превръщат продуктите ни в ефикасни решения за по-високо задоволяване нуждите на клиентите и оптимизиране на разходите им.

Компанията разполага с модерно оборудвана изследователска лаборатория, която допринася за разработването на иновативни продукти със стремеж към оптимизиране на качествените параметри и резултати.

Сериозните научни и лабораторни изследвания, провеждани от най-добрите специалисти в сферата на битовата химия, както и интензивните контакти и обмяна на ноу-хау със световно утвърдени доставчици гарантират непрекъснато усъвършенстване на продуктите и задоволяване на потребителските изисквания за безупречна и здравословна хигиена.

клиенти