Продукти • ЗА КОМПАНИЯТА

  Вече над 20 години МЕКСОН ООД е с безспорна лидерска позиция на българския пазар. Със своя дългогодишен опит и професионализъм в сферата на битовата химия, компанията е символ и гаранция за качество и безупречна чистота, с утвърдено име сред хората, които търсят ефективни перилни и почистващи препарати. МЕКСОН ООД предлага пълната гама от специализирани и универсални продукти, с които да осигури висока хигиена и комфорт както в съвременния дом, така и в професионалните сфери на дейност.

  От своето създаване до сега, МЕКСОН ООД непрекъснато инвестира в иновативни и модерни технологии, в човешки ресурси, в проучване и разработка на ефективни продукти с гарантирано качество и произход на суровините и материалите, с което постига по най-добрия начин висока потребителска удовлетвореност. Богатият професионален опит на екипа от специалисти, в комбинация с персоналното отношение към своите клиенти и бизнес контрагенти, превръщат компанията в доверен и предпочитан партньор, който успешно отговаря на съвременните изисквания за безупречна хигиена и комфорт.

  СЕРТИФИКАТИ И КАЧЕСТВО

  МЕКСОН ООД подлага на стриктен контрол всички етапи на производствения процес – от входящия контрол и анализа на суровините и материалите до производството на крайния продукт и процедурите по поддръжка на хигиената. Безкомпромисното отношение на компанията и ефективният ѝ механизъм за самопроверка и усъвършенстване, гарантират постоянно и високо качество и безопасност на продуктите.

  МЕКСОН ООД притежава сертификат ISO 9001:2008 за интегрирана система за управление на качеството, както и GFSI Global Markets Standart Basic Level, които гарантират постоянното подобряване на предлаганите продукти в отговор на високите изискванията на своите клиенти. МЕКСОН ООД е сертифицирана от организацията TÜV NORD.

  Производственият процес интегрира биоразградими съставки и компанията активно защитава разделното събиране на отпадъци и рециклирането. Дейността на фирмата напълно отговаря на директивите на ЕС, както и на изискванията на Министерството на здравеопазването и Министерството на околната среда и водите.