Продукти • LIQUID SOAP LIQUID SOAPLIQUID SOAPLIQUID SOAPLIQUID SOAPLIQUID SOAP
  PC 500

  КРЕМООБРАЗЕН ТЕЧЕН САПУН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

  КРЕМООБРАЗЕН ТЕЧЕН САПУН МЕД И МЛЯКО

  KРЕМООБРАЗЕН ТЕЧЕН САПУН ПАСИФЛОРА

  ТЕЧЕН САПУН С АНТИБАКТЕРИАЛНА СЪСТАВКА

  ТЕЧЕН САПУН НА ПЯНА ЗА ДИСПЕНСЪРИ

  СПЕЦИАЛИЗИРАН ТЕЧЕН САПУН С АНТИБАКТЕРИАЛНА СЪСТАВКА, БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ И АРОМАТ

  Икономична формула, обогатена с екстракт от Алое Вера

  Икономична формула, обогатена с млечен протеин

  Икономична формула, обогатена с екстракт от алое вера

  Икономична формула, обогатена с минерали

  Икономична формула без разреждане

  Икономична формула, подходяща за употреба в ХВП

  Kремообразен течен сапун за професионална употреба. Особено подходящ за измиване на ръце и тяло за хора с чувствителна кожа. Съдържа отлични измиващи компоненти. Икономичната му кремообразна формула е обогатена с екстракт от Алое Вера и овлажняващи съставки. С деликатно ухание. Приложим за ежедневна употреба.
  Kремообразен течен сапун за професионална употреба. Подходящ за измиване на ръце и тяло. Съдържа отлични измиващи компоненти. Икономичната му кремообразна формула е обогатена с млечен протеин и овлажняващи съставки. С нежен аромат на мед и мляко. Приложим за ежедневна употреба.
  Kремообразен течен сапун за професионална употреба. Подходящ за измиване на ръце и тяло. Съдържа отлични измиващи компоненти. Икономичната му кремообразна формула е обогатена с екстракт от алое вера и овлажняващи съставки. С деликатно флорално ухание. Приложим за ежедневна употреба.
  Течен сапун за професионална употреба, подходящ за измиване на ръце и тяло. Съдържа отлични измиващи компоненти и антибактериална съставка. Меката му, икономична гел формула е обогатена с минерали и овлажняващи съставки. Със свеж морски аромат. Приложим за ежедневна употреба.
  Течен сапун за професионална употреба, подходящ за използване с пенообразуващ диспенсър. Готов за употреба без необходимост от разреждане. Икономичната му формула съдържа отлични измиващи съставки. Притежава мека пяна, която ефективно измива кожата и оставя приятно усещане и свежо ухание.
  Течен сапун с антибактериална съставка без оцветители и аромат за професионална употреба, подходящ за измиване на ръце и тяло. Съдържа отлични измиващи компоненти и антибактериална съставка. Меката му, икономична гел формула е обогатена с овлажняващи съставки. Приложим за ежедневна употреба.

  Разновидности: