Продукти • CONCENTRATED HAND DISHWASHING BALSAM PREMIUM CONCENTRATED HAND DISHWASHING BALSAMCONCENTRATED HAND DISHWASHING GELCONCENTRATED HAND DISHWASHING BALSAMHAND DISHWASHING LIQUID BALSAMHAND DISHWASHING LIQUIDHAND DISHWASHING LIQUID
  DW 400

  КОНЦЕНТРИРАН БАЛСАМ ЗА РЪЧНО ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕ И ПРИБОРИ

  КОНЦЕНТРИРАН БАЛСАМ ЗА РЪЧНО ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕ И ПРИБОРИ С АНТИБАКТЕРИАЛНА СЪСТАВКА, БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ И АРОМАТ

  КОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТ ЗА РЪЧНО ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕ И ПРИБОРИ

  КОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТ ЗА РЪЧНО ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕ И ПРИБОРИ

  БАЛСАМ ЗА РЪЧНО ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕ И ПРИБОРИ

  ПРЕПАРАТ ЗА РЪЧНО ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕ И ПРИБОРИ

  ПРЕПАРАТ ЗА РЪЧНО ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕ И ПРИБОРИ

  Най-ефективната и икономична формула на Medix PROFESSIONAL. С високоефективни компоненти с емулгиращо действие за безпроблемно отстраняване на мазнини, белтъчини, скорбяла и засъхнали остатъци от храна и напитки. С грижа към кожата на ръцете.

  Най-ефективната и икономична формула на Medix PROFESSIONAL. С антибактериална съставка и високоефективни компоненти с емулгиращо действие за безпроблемно отстраняване на мазнини, белтъчини, скорбяла и засъхнали остатъци от храна и напитки.

  Икономична формула с ефективно действие срещу мазнини, белтъчини и засъхнали остатъци от храна и напитки

  Икономична формула с ефективно действие срещу мазнини, белтъчини и засъхнали остатъци от храна и напитки

  Нова концентрирана балсамна формула за ръчно измиване със силно почистващо действие и с нежна грижа за кожата на ръцете. Формулата съдържа високоефективни компоненти с емулгиращо действие за безпроблемно отстраняване на мазнини, белтъчини, скорбяла и засъхнали остатъци от храна и напитки по съдове и прибори. Осигурява гъста и мека пяна за икономично измиване и безупречни резултати. С нежен аромат на момина сълза.
  Силно концентриран балсам с премиум формула за ръчно измиване. Съдържа антибактериална съставка. Със силно почистващо действие и с нежна грижа за кожата на ръцете. Формулата съдържа високоефективни биоразградими компоненти с емулгиращо действие за безпроблемно отстраняване на мазнини, белтъчини, скорбяла и засъхнали остатъци от храна и напитки по съдове и прибори. Осигурява гъста и мека пяна за икономично измиване и безупречни резултати. Без оцветители и аромат.
  Високопенлив концентриран препарат за ръчно измиване на съдове и прибори за хранене. Притежава икономична формула с мощно измиващо действие срещу мазнини, белтъчини и засъхнали остатъци от храна и напитки. C гъста и обилна пяна за максимална измиваща сила и блестяща чистота на съдовете. Лесен за отмиване. Щадящ кожата на ръцете. С цитрусов аромат.
  Високопенлив концентриран препарат за ръчно измиване на съдове и прибори за хранене. Притежава икономична формула с мощно измиващо действие срещу мазнини, белтъчини и засъхнали остатъци от храна и напитки. C гъста и обилна пяна за максимална измиваща сила и блестяща чистота на съдовете. Лесен за отмиване. Щадящ кожата на ръцете. Със свеж аромат на ябълка.
  Балсам за ръчно измиване на съдове и прибори за хранене с деликатно флорално ухание. Лесен за отмиване.
  Препарат за ръчно измиване на съдове и прибори за хранене със свеж аромат на лимон. Лесен за отмиване.
  Препарат за ръчно измиване на съдове и прибори за хранене със свеж аромат на ябълка. Лесен за отмиване.

  Информационен лист

  Информационен лист

  Информационен лист

  Информационен лист

  Информационен лист

  Информационен лист

  Разновидности: